Välkommen till goodphotos.se!

På denna fotosida visar jag ett urval av fotografier från mitt bildarkiv där tusentals bilder väntar på dig som bildbeställare. Se vidare under "köp bilder" och "uppdrag".

Mina bilder har publicerats i bla Aftonbladet, Expressen, Falu Kuriren, Dala-Demokraten, SVT, Wighsnews, Tidningen FOTO, Kamera & Bild, Siljan just nu, mfl.

Bland uppdragen kan nämnas att jag varit personlig fotograf åt Prinsessan av Saudi-Arabien under Sverigebesök, vilket var minst sagt udda och spännande!
Jag har vunnit en del fototävlingar, bla Dala Digitalsalong, och har dessutom fått accept på ett antal bilder i några av världens största fototävlingar som Trierenberg och Al Thani.

Min utrustning baseras till största del på Nikons fina kamerasystem: D3s, 14-24, 80-200, 200-400, 105, SB-600 blixt, Capture NX2, mm.

Jag lever ett liv som är en blandning av bilder, upplevelser, resor, natur, projekt, kultur och tusen andra saker men allt grundar sig i en nyfikenhet på livet och det som händer på vår jord. Jag är lite äventyrare "light" och har inget emot att ensamvandra i regnskogen med fåglar, gibbonapor, ormar och blodiglar som vandringskamrater. Eller följa i vargens spår i skogarna runt Siljan.
Jag har en egen atelj√© och galleri där jag visar min konst.

Min förhoppning är att du skall känna dig berörd av mina bilder och tycka att det helt enkelt är - världens bilder!

Anders Ståhl, april 2009